Pinnoitteen laittaminen saa pinnat aivan uuteen uskoon, mutta työn valmistumisen odottelu vaatii usein pitkää pinnaa. Kun pinnoite on saatu laitettua, pitää vielä odotella sen asettumista ja kuivumista, mikä voi viedä aikaa. Kerromme tässä artikkelissa 5 asiaa, joiden parissa viihdyt odotellessasi pinnoitteen kuivumista. Tärkeintä on, että muistat ottaa mukaasi älypuhelimen, sillä se avaa sinulle ovat näihin 5 mukavaan tekemiseen silloinkin, kun sinun tulee istua aloillasi ja odotella pinnoitteen valmistumista.

1. suoratoistopalveluiden tarjoama viihde

Suoratoistopalvelut ovat suoranaisia viihteen aarreaittoja ja suoratoistopalvelun, kuten Netflixin, parissa viihdytkin helposti tarvittaessa jopa useamman tunnin. Yritä löytää paikka, jossa voit olla rennossa asennossa ja valitse suoratoistopalvelusta mieleistäsi katseltavaa. Jatka vaikka lempisarjasi katsomista tai valitse jännittävä elokuva, joka tuo tylsään hetkeeksi aivan uudenlaisen tunnelman. Voit myös käyttää ajan hyödyksi ja oppia uutta suoratoistopalvelusta löytyviä dokumentteja katselemalla.

2. Peliviihde

Kännykästä löytyy myös runsas määrä erilaista peliviihdettä. Voit asentaa kännykkään esimerkiksi erilaisia pelisovelluksia, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä. Myös monet nettikasinot, kuten fi.mummysgold.net tarjoavat viihdettä moneksi tunniksi.

3. Lue tai kuuntele e-kirjaa

Kännykkään on mahdollista asentaa sovellus, jonka kautta on mahdollista lukea tai kuunnella e-kirjaa. Palveluiden kirjavalikoimat ovat yllättävän laajoja ja luettavaa tai kuunneltavaa löytyy moneen makuun. Jännittävän kirjan parissa viihtyy helposti tunnin tai pari.

4. Pidä yhteyttä läheisiisi

Yhteydenpito läheisiin saattaa helposti jäädä vähäisemmäksi kuin toivoisi. Hektinen arki ja monenlaisen vaateet eri suuntiin aiheuttavat sen, ettei yhteydenpidolle aina tunnu jäävän aikaa. Odotellessasi pinnoituksen valmistumista sinulla on kuitenkin aikaa, joka kannattaa käyttää hyödyksi. Kirjoita läheisellesi vaikkapa pitkä sähköposti, jossa kerrot kuulumisistasi. Liitä mukaan muutamia kuvia ja läheistä ilahduttava viesti on valmis. Ellet tykkää kirjoittamisesta, soita sähköpostin sijaan läheisellesi vaikkapa Skypen kautta. Ellet ole nähnyt läheistäsi pitkään aikaan, näköpuhelu tuntuu melkein siltä kuin tapaisitte kasvokkain.

5. Nauti somesta ja blogeista

Myös some ja blogit tarjoavat mielenkiintoista viihdettä silloin, kun sinun pitää odottaa jotain. Lue sinua kiinnostavia Facebook-postauksia tai nauti kauniista kuvista Instagramissa. Jos blogit kiinnostavat sinua enemmän, valitse muutama lempiblogeistasi ja keskity lukemaan niiden uusimmat postaukset. Näin odottavan aika tuntuu entistä lyhyemmältä!